Nyheder fra OFINDA

Afsender e-mail adresse fra OFINDA

Det er ikke længere muligt, at bruge domæner som yahoo, msn og hotmail som afsender e-mail fra OFINDA, da de ofte frasorteres af virusprogrammer m.v. Derfor kommer de ikke frem til modtageren. Disse gratis domæner har gennem mange år været brugt spam. Hvis du kun har en e-mail adresse fra et af disse domæner, så anbefaler vi, at du i stedet opretter en gratis e-mail adresse igennem Google. Google’s Gmail kan oprettes fra dette link https://accounts.google.com/SignUp?hl=da Ellers brug OFINDA’s egen noreply@ofinda.dk som afsender e-mail. Afsender opsættes/rettes i OFINDA Administration under ’Mail opsætning’.

 

Vedhæftning af bilag ved massefakturering

Det er nu muligt at vedhæfte det samme bilag til alle faktura ved en massefakturering. Massefaktureringsbilledet vises, når man markerer flere oprettede faktura, som skal bogføres, sendes og udskrives.

 

Arkiv kassekladder

Det er blevet nemmere at udskrive en arkiv kassekladde, da den vises i et vindue, på samme måde som en almindelig kassekladde. Funktionen ligger under menuen Regnskab / Arkiv Kassekladde.