Nyheder fra OFINDA

November 2019

Ny brugergrænseflade

OFINDA har ændret brugergrænsefladen / UI, så det har fået blødere former. Farverne kan stadigvæk ændres under menuen Opsætning / Skærmopsætning, men hvis farverne ændres, er der mulighed for at gendanne dem til OFINDA’s standardfarver.


OFINDA Administration flyttet ind i OFINDA Regnskab = En tilgang til alt i OFINDA

Før bestod OFINDA af to moduler, OFINDA Regnskab og OFINDA Administration, men nu er OFINDA Administration lagt ind i OFINDA under menuen Opsætning og Administration. Derfor er der kun et modul og en tilgang til OFINDA.

Man skal være oprettet som administrator, for at få tilgang til menupunkterne. Der er her man ændrer firmaoplysninger, opretter bruger, ændrer brugerrettigheder, opretter egne felter mv. Det er den enkelte bruger der skal tildeles rettighed til denne funktion under Brugere/Rettigheder under fanen Brugerrettigheder.


Søgefelterne kan skjules/vises efter behov eller skjules fast

Søgefelterne i OFINDA kan skjules eller vises efter behov i de skærmbilleder, hvor der er søgemulighed. Søgeboksen skjules/vises ved at trykke på ikonet med kikkerten. Hvis søgeboksen skal skjules fast i et bestemt skærmbillede og kun vises, når der trykkes på ikonet med kikkerten, så kan den skjules ved at vælge menuen Funktioner / Tilpasning. Marker feltet ’Skjul søgebokse’.

Højreklik på ikonet med kikkerten, hvis indholdet der står med rødt i søgefelterne skal slettes.

Der er lavet genveje til søgeboksen:

Ctrl + Alt + F (viser eller skjuler søgeboksen)

Ctrl + Alt + C (nulstiller søgningen)


Vælg selv afsender navn på e-mails der sendes fra OFINDA

Alle e-mails der sendes fra OFINDA, bliver sendt med noreply@ofinda.dk, men nu vises det navn der står som ’Afsender navn’ hos modtageren. Modtageren vil se e-mailen som f.eks.:

Danmarksmester i Fakturering – OFINDA <noreply@ofinda.dk>

Hvis e-mailen besvares, vil den blive sendt til firmaets e-mail adresse, som står i beskeden, selv om den kommer fra noreply@ofinda.dk

Tilpasningen ligger under menuen Opsætning / E-mail opsætning

Her er et eksempel på, hvordan e-mailen ser ud hos modtageren.