Marts 2022

Aktivitetslog på bankafstemningen

Bankafstemningen har fået påført feltet ’Aktivitet’, som viser om posteringen har tilknyttet et bilag, har et notat påført mv. Bilaget vises ved at dobbeltklikke på ikonet eller ved at trykke på knappen ’Aktivitetslog’.

Hvis feltet ’Aktivitet’ ikke vises i skærmbilledet, kan det tilføjes fra menuen Funktioner og Tilpasning. Klik feltet til eller gendan skærmbilledet til standard fra menuen Funktioner som vist på billedet. Tryk efterfølgende på ’Gem & luk’.

En ekstra mulighed for at få vist bilaget eller tilknytte et bilag til posteringen, er at trykke på ’Bilagshåndtering’, som ligger til højre i skærmbilledet.

Bankindlæsningen – mulighed for at ændre modkonto

Ved oprettelsen af kladdelinjer fra bankindlæsningen, er det muligt at ændre modkontoen, hvis den ikke er korrekt. Den nuværende modkonto vises, men kan ændres inden oprettelsen.

Bankindlæsningen bruger kontoen som vist på billedet og det er også her at den rettes.

Bilagsvisning – vælg om der skal skiftes bilagsfane ved ny linje

Når der tilknyttes bilag i kassekladden, bankindlæsningen, på bogførte poster mv., så er det blevet muligt at vælge, om der skal skiftes fane (Vedhæftet bilag / Bilag i indbakke) ved skift til ny linje. Der er forskellige måder man arbejder på, nogle gange tilknyttes bilagene fra indbakken i OFINDA og andre gange dropper man bilagene ind direkte på linjen. Valget kan spare en del museklik, afhængig af den metode man bruger ved tilknytning af bilag.