Juni 2022

Ny teknologi bag OFINDA og nyt Partnermodul

Ny version af OFINDA blev rullet ud den 19-06-2022. Funktionaliteten og brugen af programmet er det samme som tidligere, men alt det bagvedliggende er blevet omskrevet pga. sikkerhed, skalerbarhed og hastighed.

Man kan beskrive OFINDA som en cloud-hybrid, da programmet afvikles på den lokale pc og kun data synkroniseres i baggrunden mellem programmet og serveren. Dvs. du vil altid opleve at OFINDA arbejder hurtigt. Andre cloudprogrammer, kan være langsomme at opstarte og arbejde med, men det vil du ikke opleve med OFINDA.

Samtidig er OFINDA Partner blevet frigivet, som er til bogholdere og revisorer. Modulet gør det nemt at tilgå og oprette regnskaber. Yderligere kan den enkelte partner selv administrere deres medarbejdere mv.

Der er mulighed for at oprette interne regnskaber til en favorabel pris, som kun partneren kan tilgå. Dog har kunden mulighed for at sende bilag direkte ind i regnskabet. Valg af kontoplan, betaler og kunde log ind, sker på en gang ved oprettelsen af regnskabet.

Hvis du er bogholder eller revisor og er registreret i helhold til branchekode 692000 (Bogføring og revision; skatterådgivning), så har du mulighed for at blive oprettet som OFINDA Partner, med de fordele der følger med. Det koster ikke noget at blive oprettet.

Du kan ansøge om at blive oprettet som OFINDA Partner ved at sende en mail til os på info@ofinda.dk. Oplys venligst kontaktoplysninger, firmanavn og CVR-nr.